Tarta cu legume

de ela in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 9573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 1 conserva mica de mazare verde
  • 200 gr sunculita taraneasca afumata
  • 100 gr telemea
  • 100 gr cascaval
  • 5 oua
  • 1 ardei capia rosu
  • 3 fire praz
  • sare, piper
  • 2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:

Punem la fiert cartofii in coaja,in apa cu sare,15minute.Ii scoatem,ii lasam sa se raceasca putin,apoi ii decojim si ii taiem cubulete.

Taiem sunculita marunt.Taiem rondele prazul. Curatam ardeiul si il taiem cubulete. Dam pe razatoarea mare cascavalul si telemeaua.

Batem albusurile bine cu sare si piper dupa gust,apoi adaugam galbenusurile,faina,cascavalul,telemeaua,ardeiul,cartofiimazarea bine scursa si sunculita si amestecam cu grija totul.

Ungem o forma termorezistenta cu ulei si turnam in ea compozitia pregatita si dam la cuptor aproximativ o ora,pana se rumeneste frumos deasupra.

Servim calda dar este foarte buna si rece.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (25)

ela 1

03.10.2011, 22:52

multumesc tuturor pentru aprecieri

Ubulika 1

07.10.2011, 18:34

betooooooooon!! ce idee buna!..acuma am bagat si eu la cuptorsa vedem ce iese

Bya Ralu 1

17.10.2012, 16:17

ce bine arata!imi place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat cu legume