Tarta cu legume

de adnia in Mancaruri de legume, 24 Ian 2013 | 2197 vizualizari

 

Tarta cu legume este una din preferatele mele: arata colorat, atragator, este gustoasa si satioasa. Pe langa asta, poate fi servita in multiple feluri: rece (aperitiv) sau calda (garnitura, fel principal) etc. Are o gramada de calitati, ce mai!:)

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • 2 oua
  • 50 gr. unt
  • sare
  • faina cat cuprinde
  • 50 gr. smantana
  • legume fierte asortate
  • putin cascaval afumat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume:


Am facut repede aluatul, amestecand cu robotul 1 ou, untul, faina si sarea dupa gust, apoi am dat la rece bila de aluat formata (cca 30 min).

Am uns cu unt o forma mica de jena si am tapetat-o cu pesmet (ca sa se desprinda tarta usor de pe margini dupa ce s-a racit). apoi am trecut la pasul urmator: am intins foaia de aluat si am imbracat peretii vasului si am umplut cu legume asortate, fierte in prealabil in apa cu sare (separat): conopida, mazare, morcov, porumb dulce si...ardei gras rosu crud. Peste ele am turnat un amestec de smantana si oul ramas, batute bine impreuna cu sare si piper si am dat la cuptor pana cand tarta mea s-a rumenit. In ultimele 5 min. de stat la cuptor am presarat cascaval afumat ras.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mihaelar63 1

25.01.2013, 10:23

Chiar mi-e dor de asa ceva

Lau 1

25.01.2013, 10:57

place

laura_n 1

25.01.2013, 11:36

foarte buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu brânză şi legume