Tarta cu legume si carne de pui

de Rahela Velicu in Pui, 25 Noi 2017 | 3120 vizualizari

 

"TARTE si PLACINTE rumenite si iscusite".

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente aluat:
    • 250 g faina
    • 125 g unt
    • 1 ou
    • 6 linguri de apa rece
    • 1/2 lingurita de sare
    Ingrediente umplutura:
    • 1 piept de pui
    • 1 borcanel de ciuperci
    • 1 morcov
    • 1/2 ardei gras
    • 2-3 buchetele de broccoli
    • 4 oua
    • 100 g iaurt
    • 30 g cascaval
    • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si carne de pui:

 Pregatim aluatul: punem faina intr-un bol, untul, oul, apa si sarea si framantam aluatul. Trebuie sa nu fie lipicios, daca este nevoie, mai adaugati o lingura de faina. Dam la frigider pana pregatim umplutura.Pieptul de pui il taiem cubulete si le frigem in tigaie, fara ulei.

 Legumele ( broccoli, ciuperci feliate, morcov si ardei taiate julienne)  le fierbem 6-7 minute si le lasam la racit.

 Intindem aluatul, il punem in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Intepam aluatul din loc in loc, cu furculita. Punem legumele, carnea de pui si acoperim cu ouale batute cu iaurt si dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 25-30 de min. Cand este gata, radem cascaval deasupra si mai dam 1 min. la cuptor sa se topeasca.

TIPS-URI

1

Se pot adauga legume dupa gustul fiecaruia.

2

Alatul tartei se poate face si cu untura in loc de unt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu legume si carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui crocant cu pesmet