Tarta cu mere si dulceata de gutui

de adasev12 in Prajituri, 2 Feb 2011 | 2711 vizualizari

 

by RuxyRux....cu mici modificari....mersi Ruxy pt idee....

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg zahar pudra+4 lg zahar tos
  • 8 lg faina
  • 100 g unt
  • o jumatate de l-ita prfa de copto l-ita coaja d elamaie rasa
  • o l-ita coaja de portocala rasa
  • 6 mere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere si dulceata de gutui:

am separat galbenusurile de albus, am frecat galbenusurile cu zahar praf, apoi am adaugat untul si am mai frecat putin , sa iasa spuma.


albusurile le-am batut spuma apoi am adaugat zaharul tos si le-am incorporat in galbenusuri.


am adaugat faina si apoi praful de copt stins cu o l-ita zeama de lamaie, plus coaja de lamaie si portocala.


merele le-am curatat,le-am taiat in sferturi, apoi fiecare sfert inca in doua i le-am asezat peste blat. am dat la cuptor cam 20 min, apoi am scos si am turnat peste mere un caramel din 3 lg de zahar, am dat la cuptor inca 10 min apoi am scos iar si am uns deasupra cu dulceata de gutui. am mai lasat la cuptor inc a10 min.


as fi vrut sa pun si niste frisca deasupra, dar nu am avut...bun si asa...


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere si dulceata de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adasev12 1

03.02.2011, 18:15

lia, mersi
teo, a fost buna ...las ca mai fac si promit sa-ti pun deoparte....

kamy 1

04.02.2011, 14:27

super

adry88 1

04.07.2011, 21:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Desert chec zebra de post