Tarta cu mere si glazura de gem de gutui

de RuxyRux in Prajituri, 21 Noi 2010 | 6160 vizualizari

 

O tarta dupa care iti lasa gura apaaaaa....

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 10 linguri de zahar
  • un varf de cutit de praf de copt
  • o cana de faina
  • 6 mere mari
  • 1 borcanel de gem de gutui  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere si glazura de gem de gutui:

Totul se pune la mixer, ouale, zaharul, aromele, faina, praful de copt. Se tapeteaza o forma de tarta cu hartie de copt , se pune compozitia, se pun merele taiate bucatele aranjate circular , se ung cu gem( mai moale) de gutui deasupra...si se da tarta la cuptor 25 de min...


Se serveste cu pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere si glazura de gem de gutui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Adinacarla 1

22.11.2010, 13:45

delicioasa

RuxyRux 1

22.11.2010, 15:17

Adina

adasev12 1

01.02.2011, 14:36

superbuna...eu acum cautam o reteta detarta cu mere...a ta mi-a placut cel mai mult, asa ca am trecut la favo si acu trec la treaba...mersi si pupici

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si bezea