Tarta cu mere si suc

de Ligia Bxl in Dulciuri, 13 Aug 2013 | 2971 vizualizari

 

Imi plac tartele de orice fel,mai ales daca au mere :D

 

INGREDIENTE

  • 4 mere
  • 1 pahar de suc de mere
  • 1 foaie de gelatina
  • 1 foaie de placinta
  • cateva cubulete de un
  • 1 cescuta de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu mere si suc:

Merele se curata de coaja,se spala si se taie cubulete.Apoi se calesc intr-o craticioara cu unt si zahar.Foaia de placinta se pune intr-o forma de silicon de tarta unsa cu putin unt,se pun bile ceramice ptr a nu se umfla la coacere si se da la cuptor.Dupa ce s-a rumenit putin se scot bilele si se pun merele calite.

Gelatina se inmoaie cateva minute in apa calduta,susul se incalzeste si el si se amesteca bine cu gelatina.

Se toarna sucul peste mere si se lasa la rece.Se pudreaza cu zahar farin daca e necesar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mere si suc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

13.08.2013, 21:22

Imi place foarte foarte mult

Corinuta 1

13.08.2013, 23:25

Tare buna tarta cu mere!

Ligia Bxl 1

13.08.2013, 23:38

multumesc fetele

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan portughez Pao de Lo