Pricomigdale cu seminte de pin

de katty in Dulciuri, 16 Noi 2014 | 1068 vizualizari

 

Sunt de departe cele mai bune pricomigdale pe care le-am gustat vreodata .

 

INGREDIENTE

  • 100 gr seminte de pin
  • 100 gr migdale
  • 3 linguri coacaza uscate
  • 3 linguri Marsala
  • 1 lingura faina alba
  • un praf de sare
  • 1 albus mare
  • 4 linguri zahar brun
  • esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale cu seminte de pin:

Punem semintele de pin(70 gr) si migdalele intr-o tava si le dam la cuptor pentru 5 minute sa se rumeneasca usor .

Le lasam sa se raceasca , apoi le macinam fin .

Punem coacazele in vinul Marsala si le lasam sa se hidrateze . Putem inlocui vinul Marsala cu un vin autohton aromat , cu o tarie alcoolica de peste 15%Batem albusul cu un praf de sare , apoi cu zaharul si esenta de migdale, pana capata un aspect cremos si zaharul se topeste .Adaugam migdalele si semintele de pin macinate ,faina si coacazele scurse bine de vin . Omogenizam compozitia .Formam bile mici din compozitie pe care le aplatizam usor si le asezam intr-o tava pastrand distanta intre ele . Presaram deasupra restul de seminte de pin .

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor (10 minute)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale cu seminte de pin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:51

claudiaO 1

17.11.2014, 08:48

Rocsi 1

17.11.2014, 20:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale