Pricomigdale cu seminte de pin

de katty in Dulciuri, 16 Noi 2014 | 1033 vizualizari

 

Sunt de departe cele mai bune pricomigdale pe care le-am gustat vreodata .

 

INGREDIENTE

  • 100 gr seminte de pin
  • 100 gr migdale
  • 3 linguri coacaza uscate
  • 3 linguri Marsala
  • 1 lingura faina alba
  • un praf de sare
  • 1 albus mare
  • 4 linguri zahar brun
  • esenta de migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pricomigdale cu seminte de pin:

Punem semintele de pin(70 gr) si migdalele intr-o tava si le dam la cuptor pentru 5 minute sa se rumeneasca usor .

Le lasam sa se raceasca , apoi le macinam fin .

Punem coacazele in vinul Marsala si le lasam sa se hidrateze . Putem inlocui vinul Marsala cu un vin autohton aromat , cu o tarie alcoolica de peste 15%Batem albusul cu un praf de sare , apoi cu zaharul si esenta de migdale, pana capata un aspect cremos si zaharul se topeste .Adaugam migdalele si semintele de pin macinate ,faina si coacazele scurse bine de vin . Omogenizam compozitia .Formam bile mici din compozitie pe care le aplatizam usor si le asezam intr-o tava pastrand distanta intre ele . Presaram deasupra restul de seminte de pin .

Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumenesc usor (10 minute)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pricomigdale cu seminte de pin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:51

claudiaO 1

17.11.2014, 08:48

Rocsi 1

17.11.2014, 20:44

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale