Desert vafe crocante dulci ( reteta fara gluten)

de Catalina L in Dulciuri, 27 Feb 2020 | 1883 vizualizari

 

Sunt simple si usor de facut. 
Este o reteta fara faina de grau deci fara gluten si cu putini carbohidrati (am folosit indulcitor natural in loc de zahar).
Le puteti face mai dulci, verficati gustul dupa prima vafa si adaugati mai mult indulcitor/zahar daca doriti.
Le puteti decora cu ciocolata neagra.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/02/vafe-crocante-dulci-reteta-keto-low.html

 

INGREDIENTE

Pentru 8 vafe:

  • 1 ou
  • 25 gr unt
  • 25 gr pudra de migdale
  • 1 lingură de indulcitor natural
  • vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert vafe crocante dulci ( reteta fara gluten):

Untul moale sau topit se amestecă cu celelalte ingrediente ale rețetei.

Trebuie să iasă un aluat destul de lichid.

Aparatul de vafe (sărățele) se încinge, nu e nevoie să fie uns.

Se pune câte 1 lingură din aluat (mai mult sau mai puțin plină, în funcție de aparat și rezultatul dorit), se închide și se lasă până la rumenirea uniformă a vafei- in jurde 1-2 minute.

Aveți grijă, căci se coc foarte repede!

Rulati-le imediat, puteti face conuri de inghetata.

 

Am vazut ca ies bine si am refacut imediat aluatul dubland cantitatile.

Le puteti decora cu ciocolata topita.

Se pastreaza bine intr-o cutie metalica. 

TIPS-URI

1

Le puteti face mai dulci, verficati gustul si adaugati mai mult indulcitor/zahar daca doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert vafe crocante dulci ( reteta fara gluten)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

madi_marin 1

29.02.2020, 18:21

Le-am pus la favorite, ca trebuie sa le incerc

mirela0911 1

01.03.2020, 13:55

Cred ca-s tare bune!

oanapl 1

03.03.2020, 23:00

Si eu am pus reteta la favorite s ineaparat trebuie sa o incerc! Cred ca-s delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajiturele mexicane pentru nunta