Prajitura pandispan

de Lau in Dulciuri, 17 Apr 2011 | 2259 vizualizari

 

reteta o am de la acuta,eu am dublat ingredientele,multumesc pentru reteta ai avut dreptate da dependenta

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 8 linguri ulei
  • 4 linguri cacao
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pandispan:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam apoi galbenusurile si mixam pana devine o spuma lucioasa.


Adaugam apoi galbenusurile si amestecam usor dupa fiecare,adaugam si esenta,cernem faina si incorporam usor iar la sfarsit uleiul.


Turnam jumatate in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina doar pe fund nu si pe lateral , in cealalta jumatate adaugam cacao si amestecam


Luam cu lingura si punem peste cea alba si marmoram cu furculita.


Glazura am facut din 100 g ciocolata si 6 linguri de lapte,

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pandispan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

18.04.2011, 21:51

buna

adry88 1

31.05.2011, 20:57

delicios

gaby_gabytza 1

04.06.2011, 14:41

arata super.imi vn sa plang k nu am si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Amandine