Tarta cu piersici

de housy in Prajituri, 24 Oct 2010 | 1722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri faina 000
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 oua
  • un praf de sare
  • 3 piersici
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet amoniu pentru prajituri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:


-albusurile se bat spuma cu praful de sare


-galbenusurile se bat cu zaharul, si zaharul vanilat pana iese o crema


-intr-un bol se pune faina, praful de copt, amoniul pentru prajituri, uleiul si crema din galbenusuri, apoi se amesteca bine cu mixerul.


-se toarna spuma de albusuri, si se mesteca incet cu lingura de sus in jos


-compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina


-peste se pun felii de piersici curatate de coaja


-se lasa la cuptor aproximativ 30 minute.


-se scoate si se lasa putin la racit


-dupa se presara cu zahar pudra


Se poate servi cu un pahar de lapte rece !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Laly 1

24.10.2010, 23:13

Vreau si eu o feliuta

nadina73 1

25.10.2010, 01:50

housy 1

29.10.2010, 21:35

gustam cu totii!....sau toate! dupa mai facem o portie...k sa si mancam

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu "Dya"