Tarta cu piersici

de housy in Prajituri, 24 Oct 2010 | 2761 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri faina 000
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 oua
  • un praf de sare
  • 3 piersici
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet amoniu pentru prajituri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:


-albusurile se bat spuma cu praful de sare


-galbenusurile se bat cu zaharul, si zaharul vanilat pana iese o crema


-intr-un bol se pune faina, praful de copt, amoniul pentru prajituri, uleiul si crema din galbenusuri, apoi se amesteca bine cu mixerul.


-se toarna spuma de albusuri, si se mesteca incet cu lingura de sus in jos


-compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina


-peste se pun felii de piersici curatate de coaja


-se lasa la cuptor aproximativ 30 minute.


-se scoate si se lasa putin la racit


-dupa se presara cu zahar pudra


Se poate servi cu un pahar de lapte rece !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Laly 1

24.10.2010, 23:13

Vreau si eu o feliuta

nadina73 1

25.10.2010, 01:50

housy 1

29.10.2010, 21:35

gustam cu totii!....sau toate! dupa mai facem o portie...k sa si mancam

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Noapte si zi"