Tarta cu piersici

de housy in Prajituri, 24 Oct 2010 | 2066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri faina 000
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 oua
  • un praf de sare
  • 3 piersici
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 pliculet amoniu pentru prajituri
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu piersici:


-albusurile se bat spuma cu praful de sare


-galbenusurile se bat cu zaharul, si zaharul vanilat pana iese o crema


-intr-un bol se pune faina, praful de copt, amoniul pentru prajituri, uleiul si crema din galbenusuri, apoi se amesteca bine cu mixerul.


-se toarna spuma de albusuri, si se mesteca incet cu lingura de sus in jos


-compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina


-peste se pun felii de piersici curatate de coaja


-se lasa la cuptor aproximativ 30 minute.


-se scoate si se lasa putin la racit


-dupa se presara cu zahar pudra


Se poate servi cu un pahar de lapte rece !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Laly 1

24.10.2010, 23:13

Vreau si eu o feliuta

nadina73 1

25.10.2010, 01:50

housy 1

29.10.2010, 21:35

gustam cu totii!....sau toate! dupa mai facem o portie...k sa si mancam

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura fina