Tarta cu praz si 3 feluri de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2010 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT:
  • 250g faina
  • 10g drojdie proaspata
  • 2 linguri lapte
  • 1 galbenus de ou si 1 ou intreg
  • 125g unt
  • 1 lingurita rasa sare
  • piper dupa gust
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA:
  • ½ kg de praz tanar
  • 3 felii mari kaizer
  • 100g branza telemea de vaca
  • 50g cascaval
  • 100g cas sarat de oaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si 3 feluri de branza:

Se prepara blatul amestecand toate ingredientele.

Se caleste apoi kaizerul taiat cubulete. Adaugam prazul taiat in ½, doar partea tare, fara frunzele verzi si calim pana se moaie. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Intre timp amestecam cele 3 feluri de branza rasa cu cele 2 oua.Intindem aluatul in tava si punem prazul si kaizerul.Peste acestea turnam amestecul din branza si ou. Coacem la 200°C pana branza devine aurie. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza