Tarta cu praz si 3 feluri de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2010 | 1479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT:
  • 250g faina
  • 10g drojdie proaspata
  • 2 linguri lapte
  • 1 galbenus de ou si 1 ou intreg
  • 125g unt
  • 1 lingurita rasa sare
  • piper dupa gust
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA:
  • ½ kg de praz tanar
  • 3 felii mari kaizer
  • 100g branza telemea de vaca
  • 50g cascaval
  • 100g cas sarat de oaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si 3 feluri de branza:

Se prepara blatul amestecand toate ingredientele.


Se caleste apoi kaizerul taiat cubulete. Adaugam prazul taiat in ½, doar partea tare, fara frunzele verzi si calim pana se moaie. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Intre timp amestecam cele 3 feluri de branza rasa cu cele 2 oua.Intindem aluatul in tava si punem prazul si kaizerul.Peste acestea turnam amestecul din branza si ou. Coacem la 200°C pana branza devine aurie. Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bunica 1

10.11.2010, 21:55

Delicios pentru o cina !

divainbucatarie 1

10.11.2010, 22:16

Va multumesc! sigur ca trimit!!

nadina73 1

11.11.2010, 18:09

e la favo

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel si branza