Tarta cu praz si 3 feluri de branza

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2010 | 3615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE PENTRU BLAT:
  • 250g faina
  • 10g drojdie proaspata
  • 2 linguri lapte
  • 1 galbenus de ou si 1 ou intreg
  • 125g unt
  • 1 lingurita rasa sare
  • piper dupa gust
  • INGREDIENTE PENTRU UMPLUTURA:
  • ½ kg de praz tanar
  • 3 felii mari kaizer
  • 100g branza telemea de vaca
  • 50g cascaval
  • 100g cas sarat de oaie
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si 3 feluri de branza:

Se prepara blatul amestecand toate ingredientele.

Se caleste apoi kaizerul taiat cubulete. Adaugam prazul taiat in ½, doar partea tare, fara frunzele verzi si calim pana se moaie. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Intre timp amestecam cele 3 feluri de branza rasa cu cele 2 oua.Intindem aluatul in tava si punem prazul si kaizerul.Peste acestea turnam amestecul din branza si ou. Coacem la 200°C pana branza devine aurie. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (6)

Bunica 1

10.11.2010, 21:55

Delicios pentru o cina !

divainbucatarie 1

10.11.2010, 22:16

Va multumesc! sigur ca trimit!!

nadina73 1

11.11.2010, 18:09

e la favo

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa