Orez cu sos de ciuperci

de BorzaAndrei in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2014 | 628 vizualizari

 

Aceasta fiind prima mea postare am hotarat sa va prezint ce-a mai simpla reteta pe care o stiu!

 

INGREDIENTE

  • 250g Orez (o cama)
  • 3 cani de apa
  • 250g ciuperci prefierte
  • 3 linguri smantana
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 faina
  • sare,piper,oregano,patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu sos de ciuperci:

Intr-o cratita se pune un strop de ulei , orezul , oregano , piperul , sarea si apa dupa care se pune la foc mic sa fiarba.


Intre timp facem sosul!


Taiem ceapa marunt si o punem intr-o cratita cu ulei sa se caleasca la foc mic!


Dupa ce ceapa a devenit aurie punem ciupercile si le lasam sa se caleasca cam 5 minute!


In final ca sosul sa fie gata punem smantana si faina si mestecati pana incepe sa se ingroase putin!


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cald

2

Si se poate servi cu o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

_Alina_ 1

26.04.2014, 09:21

MIUTA 1

26.04.2014, 12:31

Rocsi 1

26.04.2014, 20:25

Bine ai venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Orez basmati cu sos chinezesc dulce, acrisor