Orez basmati cu sos chinezesc dulce, acrisor

de simona72 in Mancaruri cu carne, 24 Iun 2013 | 2907 vizualizari

 

Din gama retetelor simplu si bun....pt prinz s-au pt o cina usoara... Am achizitionat un stimer electric de la Kaufland si m-am gindit sa-i fac proba...

 

INGREDIENTE

  • 2 masuri de orez basmati(aprox 250 gr)
  • 1 borcan sos chinezesc dulce, acrisor
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2-3 felii de ceafa de port fara os
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez basmati cu sos chinezesc dulce, acrisor:

Carnea se spala, se sterge cu un prosp de bucatarie, se condimenteaza si se taie feliute subtiri, bastonase, ce vor fi calite in tigaia incinsa cu putin ulei de masline pt citeva minutzele. Orezul se clateste in 2-3 ape, se pune in vasul de la stimer, se pun 6 masuri de apa la 2 de orez, putina sare, se acopera vasul cu capac si se porneste aparatul. Dupa ce a inceput sa fiarba a durat ff putin pina orezul a fost fiert, cam 5 minute, s-a facut f bine, dar daca nu esti linga el da pe afara, asa ca mare grija. Am mutat orezul intr-un vas iene, l-am amestecat cu sosul de la borcan, cu carnea si am acoperit vasul pt 5-10 minute. Am servit simplu si a fost pe placul familiei mele.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez basmati cu sos chinezesc dulce, acrisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Cris2711 1

24.06.2013, 18:52

Ola,ce treaba faina

Rocsi 1

24.06.2013, 20:29

Andreea Caroline 1

25.06.2013, 09:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti