Orez Jasmine cu sos picant

de izulika in Porc, 20 Aug 2010 | 4141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 240 g orez jasmine
  • 350 g carne de porc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 10 catei usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sare,piper,vegeta
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez Jasmine cu sos picant:

Intr-o oala se pune apa la fiert,iar cand da in clocot se adauga orezul si se lasa sa fiarba cca 20 de minute la foc potrivit, amestecand din cand in cand.Dupa ce s-a fiert se pune intr-o sita si se lasa la scurs.Sosul picant se prepara ca aici http://www.bucataras.ro/retete/6157/piure-de-cartofi-cu-sos-picant.html.Orezul se serveste caldut alaturi de sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez Jasmine cu sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

izulika 1

21.08.2010, 00:15

serviti va rog

izulika 1

21.08.2010, 00:16

nadina73 n-am avut internet decat de pe telefon si nu aveam cum sa postez retete pentru ca mergea foarte greu, dar acum mi`am revenit :* mi-a fost dor sa stau printre voi

jolygina 1

21.08.2010, 02:21

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din ceafa de porc cu pasta de tomate