Pulpă de porc cu legume la cuptor

de diaconta in Porc, 11 Mar 2012 | 3445 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • Pulpa de porc(cam 1 kg am avut eu)
  • Morcovi
  • Praz
  • Telina radacina
  • Patrunjel radacina
  • 2 tije apio
  • 2 catei usturoi
  • Sare,piper,boia,nucsoara
  • Ghimbir
  • Boabe piper mozaic
  • Boabe de mustar
  • 2 linguri mustar
  • Ulei de masline
  • Pudra de usturoi
  • Pudra de rozmarin
  • Rozmarin verde
  • Supa de pui dintr-un cub Knorr
  • 200 ml vin alb sec
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc cu legume la cuptor:

Pulpa de porc se spala si se sterge cu un prosop absorbant.Mustarul se amesteca cu uleiul de masline,sare,piper,boia,boabele de mustar si piper,pudra de usturoi si de rozmarin.Se unge pulpa de porc cu amestecul pregatit,se acopera cu o folie si se lasa la frigider cateva ore.Eu am lasat peste noapte.



Intr-un vas termorezistent cu capac,punem putin ulei si legumele taiate bucati.Punem carnea de porc deasupra,mai presaram putina nucsoara si ghimbir razuit.Facem cateva crestaturi cu cutitul si punem in fiecare putin usturoi.Presaram cateva frunze de rozmarin verde.



Punem supa de pui si vinul si punem vasul in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 2 ore si jumatate,daca vreti sa fie mai patrunsa carnea.Dupa aproximativ o ora luam capacul si lasam carnea sa se rumeneasca.Din cand in cand mai punem lichid din vas peste carne.



Se taie felii si se serveste cu orice fel de garnitura.



Legumele din vas se pot pasa si se face un sos.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

ionela2682 1

14.03.2012, 19:19

si e de post! !!ce bun este!!!

diaconta 1

14.03.2012, 19:23

de post Ionela,ca are multe legume

ionela2682 1

14.03.2012, 19:32

asta ziceam si eu...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole verde cu carne de porc