Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Zilele trecute am facut ceva bun, simplu si rapid. Iata cum!
Se spala bine carnea, se taie felii si se aseaza in vasul termorezistent/tava. Asezam cateii de usturoi printre feliile de carne, adaugam condimentele, uleiul si apa. Se tine la cuptor la foc potrivit cca 2 ore.
Intre timp pregatim garnitura astfel : Intr-o tigaie teflonata, in care adaugam putin ulei si cca 100 ml apa, se inabuseste ceapa taiata (eu am taiat-o „solzisori”) apoi adaugam mazarea si sare. Acoperim cu un capac si lasam la foc potrivit. Cand apa s-a evaporat si mazarea s-a inmuiat se ia de pe foc si se adauga mararul.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult