Tarta cu praz si ceapa

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2013 | 1170 vizualizari

 

Va recomand o reteta de tarta frantzuzeasca(de la mama ei!!)

 

INGREDIENTE

  • 500g praz
  • 5-6cepe mari
  • 200g faina integrala
  • 100g margarina
  • 1/4lsmantana
  • 1/4lapa
  • 2oua
  • 1praf de nucsoara
  • 1praf de piper de Cayenne
  • sare marina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si ceapa:

Punem intr-un vas faina,margarina sau unt,sare 2-3linguri cu apa,1ou si amestecam bine;ungem cu unt forma de tarta apoi intindem aluatul in forma,intepam cu furculita si lasam forma acoperita cu un prosop in frigider 30min.


Prazul taiat rondele fine,ceapa la fel,le calim in tigaie cu 2-3linguri ulei de masline;separat amestecam smantana cu apa ramasa,al doi=lea ou,piper,sare,nucsoara,turnam peste praz,amestecam bine,rasturnam in forma,nivelam si lasam la cuptor 30-40min.


Se serveste rece cu ceva tot rece de baut!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

CookieMonster 1

17.05.2013, 13:22

ce bunatate, exact pe gustul meu

Rocsi 1

17.05.2013, 21:49

Faina!

danakarin 1

19.05.2013, 15:52

Bun de tot!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Guguluf aperitiv din carne tocata