Rulada de omleta cu crema de branza Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2015 | 782 vizualizari

 

E delicioasa,satioasa si finaaaaa de tot.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cutie de crema de branza Delaco
  • 1 ardei kapia rosu
  • putin ulei
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta cu crema de branza Delaco:

Batem ouale bine de tot cu sare si piper,ardeiul kapia il taiem rondele.Incingem putin ulei intr-o tigaie si punem ouale batute. O lasam pe o singura parte sa se rumeneasca bine. Cand omleta este facuta o asezam pe un platou, ungem o parte cu crema de branza de la Delaco si punem ardeiul taiat rondele.


O rulam usor si o punem dinou in tigaie la foc mic pentru 2-3 minute si radem cascaval deasupra.Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

omleta se face la foc potrivit ca sa nu se arda avand in vedere ca o facem pe o singura parte mai rumena.

2

putem umple rulada cu orice dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta cu crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mirela0911 1

09.09.2015, 14:49

Buna la micul dejun!

Bunica 1

09.09.2015, 18:30

Buuuuuuna pentru micul dejun si nu numai!

MOKUSKA 1

10.09.2015, 09:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake Tiramisu