Tarta cu praz si sunculita

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2013 | 1555 vizualizari

 

Este o tarta cu aluat de paine, o tarta rustica, fara prea mari pretentii, satioasa care poate inlocuii un pranz s-au o cina....

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 150 ml zer de capra
  • 50 ml lapte batut
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 400 gr faina
  • jumatate de cub de drojdie proaspata

pt umplutura:

  • 1 fir praz
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 felii de sunculita
  • amestec de condimente:sare, boia, cimbru
  • piper proaspat macinat
  • 1 felie de cascaval
  • 1 felie branza brie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu praz si sunculita:

Pregatim aluatul pt tarta, eu l-am framantat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus. Dupa ce aluatul a fost framantat am uns o forma de tarta cu putin ulei, am tapetat-o cu faina si am pus aluatul in forma.


Prazul l-am taiat feliute si l-am calit in putin ulei de masline, la fel si sunculita taiata feliute. Am pus prazul calit peste aluatul de paine, am condimentat cu piper si cu amestecul de condimente, am adaugat cascavalul si branza brie taiata bucatele, sunculita si am lasat aluatul sa mai creasca inca 20 minute.


Am dat la cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute.


Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

aluatul facut cu lapte batut si zer este extrem de fraged si putin dulceag

2

am servit tarta cu salata de rosii si castraveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu praz si sunculita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

20.08.2013, 10:58

Ligia Bxl 1

21.08.2013, 21:31

immm ce bine arata

babi5 1

29.08.2013, 16:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu crema de branza si jeleu de castravete