Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Provocarea lunii August , gazduita de Gabytza, m-a inspirat in prepararea acestei tarte ce are ca principal element ;PRUNA!
Ingrediente pentru blat:
Budinca de vanilie:
Decor
Prepararea blatului pentru tarta
-peste albusurile batute spuma cu putina sare se adauga zaharul,mixam pana se topeste complet
-galbenusurile le amestecam cu uleiul si le adaugam in bezea
- adaugam si faina cernuta ,omogenizam compozitia
-turnam in tava de tarta unsa si tapetata cu faina
-coacem pana se rumeneste putin ,dar trece testul scobitorii.
Budinca o vom prepara dupa reteta de AICI
-turnam budinca peste blatul racit -decoram cu prune feliate iar deasupra ungem cu TortJelle incolor.
-dam la rece pana se intareste complet budinca.
Recomand din suflet aceasta tarta cu prune!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult