Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval

de madi_marin in Mancaruri de legume, 22 Aug 2011 | 50338 vizualizari

 

Pentru că am mai multe roşii ....m-am gândit să fac şi o tartă.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de tartă
  • 4 roşii
  • 1 dovlecel
  • 5 oua
  • 250g caşcaval
  • 100 g brânză telemea
  • ulei
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval:

Roşiile şi dovlecelul se spală, se şterg şi se taie felii subţirele. Feliile de dovlecel se prăjesc în puţin ulei. Se scot pe hârtie absorbantă.


Ouăle se bat foarte bine şi se amestecă cu 150 g cascaval şi brânza rase şi un praf de piper.


Foaia de tartă....din comerţ.... se intinde în tava specială sau ....cum am avut eu...un castron termorezistent şi deasupra se asează alternativ feliile de dovlecel prăjite cu cele de roşii şi cu restul de caşcaval tăiat feliuţe subţiri. Se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi se dă vasul la cuptor la foc mic cam 35 minute sau mai exact pâna ce ouale s-au închegat. Se lasă să se răcească bine, apoi se poate porţiona.


Poftă bună!



P.S. Foaia de tartă am găsit-o la Mega Image lângă raionul cu pâine feliată. Costă 4,99 lei şi e într-un ambalaj triunghiular şi lung (gen Toblerone.....dar mare....asta ca să vă faceţi o idee). E foarte bună.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

DIANA B 1

24.08.2011, 14:02

Daca mie-mi place sa mananc intai cu ochii ... , asa fac la tot ce-mi incanta retina

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 21:04

ce frumos arata!

Krystyan Trendy 1

26.05.2014, 15:09

gustoasa tarta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete gratinate cu cascaval