Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval

de madi_marin in Mancaruri de legume, 22 Aug 2011 | 48121 vizualizari

 

Pentru că am mai multe roşii ....m-am gândit să fac şi o tartă.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de tartă
  • 4 roşii
  • 1 dovlecel
  • 5 oua
  • 250g caşcaval
  • 100 g brânză telemea
  • ulei
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval:

Roşiile şi dovlecelul se spală, se şterg şi se taie felii subţirele. Feliile de dovlecel se prăjesc în puţin ulei. Se scot pe hârtie absorbantă.


Ouăle se bat foarte bine şi se amestecă cu 150 g cascaval şi brânza rase şi un praf de piper.


Foaia de tartă....din comerţ.... se intinde în tava specială sau ....cum am avut eu...un castron termorezistent şi deasupra se asează alternativ feliile de dovlecel prăjite cu cele de roşii şi cu restul de caşcaval tăiat feliuţe subţiri. Se toarnă deasupra compoziţia de ouă şi se dă vasul la cuptor la foc mic cam 35 minute sau mai exact pâna ce ouale s-au închegat. Se lasă să se răcească bine, apoi se poate porţiona.


Poftă bună!



P.S. Foaia de tartă am găsit-o la Mega Image lângă raionul cu pâine feliată. Costă 4,99 lei şi e într-un ambalaj triunghiular şi lung (gen Toblerone.....dar mare....asta ca să vă faceţi o idee). E foarte bună.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

DIANA B 1

24.08.2011, 14:02

Daca mie-mi place sa mananc intai cu ochii ... , asa fac la tot ce-mi incanta retina

Angelina_Elena 1

05.03.2013, 21:04

ce frumos arata!

Krystyan Trendy 1

26.05.2014, 15:09

gustoasa tarta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata