Tarta cu sparanghel

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2013 | 726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g Philadelphia
  • 600 g sparanghel verde
  • 1 pachet de aluat de foietaj rotund
  • 0,5 dl lapte
  • 3 galbenusuri + 1 galbenus pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sparanghel:

1.Punem o olicica cu apa si sare la fiert.Spalam sparanghelul si il curatam in felul urmator:taiem partea alba (cea mai dura) si cu peeler legume curatam aproape o jumatate din sparanghel.Cand fierbe apa punem sparanghelul la fiert timp de 5 min.Cand s-a racit punem la scurs si la racit,apoi ii taiem o jumatate rondele si varfurile le lasam.


2.Intr-un bol punem branza Philadelphia cu laptele,galbenusurile,sare,si mestecam pana devine ca o crema.Intindem aluatul intr-o tava rotunda 25cm diametru cu hartie de copt,adaugam crema de branza,apoi punem rondelele de sparanghel si asezam frumos varfurile.Ungem cu un galbenus numai aluatul, si dam la cuptor la 180° timp de 30 de minute.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

danakarin 1

15.05.2013, 09:07

Imi place! Si. Sparanghelul verde merge de minune!

Alina26 1

15.05.2013, 10:29

multumesc!!!!!

Panacris 1

22.02.2015, 09:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti