Tarta cu sparanghel si migdale (reteta nr 200)

de nadea68 in Mancaruri de legume, 1 Apr 2017 | 1247 vizualizari

 

Fiind primavara, e timpul sparanghelului, noua ne place foarte mult 😊

 

INGREDIENTE

  • Aluat foietaj

Umplutura

  • 50 g ricotta
  • 150 ml smantana
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 100 g parmigiano
  • sare
  • piper
  • 500 g sparanghel
  • 30 g migdale
  • parmigiano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sparanghel si migdale (reteta nr 200):

Incepem cu sparanghelul. Eliminam partea dura de la sparanghel si curatam partea ramasa. Il spalam si-l coacem la abur, 8-10 minute.

Luam o tava, acoperim cu hartie de copt si intindem aluatul.

Intr-un bol amestecam ricotta, smantana, oul, galbenusul, sare, piper, parmezan.

Turnam umplutura deasupra aluatului. Asezam sparanghelul si bagam la cuptor, la 200 ° C, cam 20 minute. Dupa acest timp, presaram migdale feliate si mai tinem la cuptor 10 -12 minute.

Scoatem din cuptor si presaram parmezan feliat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

in loc de foietaj, se poate folosi aluat de tarta sarata.

2

in loc de sparanghel, se pot folosi alte legume...cartofi noi, fasole pastai, zucchini, morcovi

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sparanghel si migdale (reteta nr 200)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval