Tarta cu struguri

de Oana in Prajituri, 2 Noi 2010 | 6317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 120 g unt
  • 200 g faina
  • o lingurita rasa cu sare
  • 2 linguri zahar
  • 3 linguri lapte
  • Umplutura:
  • 500 g struguri albi si negri
  • 250 g branza grasa de vaci
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
  • 3 oua
  • 2 linguri amidon
  • 100 g zahar
  • o fiola esenta de vanilie
  • coaja rasa de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu struguri:

Pentru blat, se topeste untul, sa fie lichid si se lasa la racit. Se cerne faina, se adauga sarea, zaharul si laptele, apoi untul topit si se amesteca cu mana pana se obtine o bila de aluat moale si nelipicios. Se intinde cu mana intr-o tava de tarta, se ridica si pe peretii formei, apoi se pune la frigider pana se pregateste umplutura.

Strugurii se spala, se cresteaza si se scot samburii. Se amesteca cu mixerul restul ingredientelor, se toarna compozitia in forma de tarta si se aseaza deasupra strugurii. Se coace in cuptorul incins, la foc mic, pana se incheaga bine si se rumeneste usor. Se scoate si se lasa tarta la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Irina 1

02.11.2010, 21:12


Hei,azi ai stat acasa?

mena29 1

02.11.2010, 22:09

Oana 1

03.11.2010, 17:03

Irinuco, nu am stat ieri acasa, am fost dupa-amiaza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura bicolora de post