Tarta cu visine

de deyutzky in Dulciuri, 9 Iun 2013 | 89059 vizualizari

 

e tarta mea preferata!:D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr zahar
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte caldut
  • 200 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
  • visine
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine:

Se mixeaza ouale cu zaharul timp de 2-3 minute.


Se adauga pe rand uleiul, laptele caldut si faina amestecata cu praful de copt.


La sfarsit se adauga si sarea si se amesteca bine pana ce se omogenizeaza tot.


Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se adauga compozitia obtinuta iar apoi punem visinele spalate si curatate de samburi.


Se da tava la cuptor la foc mic-mediu pentru aproximativ 40 de minute pana trece testul cu scobitoarea.


Se scoate din cuptor, se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.


Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Krystyan Trendy 1

26.05.2014, 15:06

delicioasa tarta

Giana 1

26.05.2014, 16:59

Imi place cu visine

ryta 1

26.05.2014, 18:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu fructe