Cleme, e prima data cand il folosesc si eu, l-am luat din camara, eram curioasa. Cand am desfacut cutia si am vazut ca e ca untul deasupra, primul impuls a fost sa il arunc ...Si cand ma indreptam cu el spre gunoi, am zis sa il las la temperatura camerei sa vad ce se intampla, ca stiam ca in frigider e cam rece. E chiar ok, nu are un gust prea mare de cocos ca sa displaca.
Foarte frumoasa tarta!! Ma bucur ca ai incercat laptele de cocos, ma bucur cand cineva incearca lucruri noi. Este mult mai bun si sanatos laptele asta decat cel de vaca, dar, na, nu creste la noi...si eu mi-am luat din camara si in plu un borcan cu unt bio de cocos. Il folosesc ca si produs cosmetic, te poti unge cu el ca si o crema pe orice parte din corp. Mama mea foloseste, de la ea am invatat
Simona, eu sunt foarte sceptica cand este vorba de noutati, pentru ca imi place sa merg pe clasic. M-am gandit totusi, ca laptele de cocos nu are ce sa fie asa rau, am zis ca fac eu niste clatite ceva, ca sa il probez, dar am ajuns la tarta asta cu el. Chiar mi-a placut, recunosc...Banuiesc ca untul de cocos il poti folosi la dulciuri!
Rocsi, sunt mai multe feluri de unt, asta e pacat de el sa-l folosesc la dulciuri. Este un borcanel si este scump. De obicei se foloseste in cosmeticale. Unt de gatit de cocos am luat de la un plafar, am prajit chiftele in el si nu se simte nici o aroma dupa gatire. Este mai ieftin si se gaseste la sticla de plastic de 1 litru.