Tarta cu visine, cirese si crema cu lapte de cocos

de Rocsi in Dulciuri, 23 Ian 2016 | 5536 vizualizari

COMENTARII (58)

Andra_Constantinescu 1

23.01.2016, 21:11

Mmm...ce bunatate!

T I M E A 1

23.01.2016, 21:12

Minunata tarta!!!! Doar cocosul de deasupra l-as da deoparte, dar nu ma deranjeaza prea tare asa ca iausi eu o felie mare mare

diaconta 1

23.01.2016, 21:20

Ce minunatie de tarta ai facut iarasi

Rocsi 1

23.01.2016, 21:21

Multumesc mult Andra

CameliaR 1

23.01.2016, 21:21

Ce frumusete de tarta! Eu as pune si capsuni in ea! La favorite cu ea!

Constelatialeu 1

23.01.2016, 21:21

Nu stiu eu cum e laptele asta...dar incerc de la tine..

Rocsi 1

23.01.2016, 21:21

Timea, se poate da si cocosul deoparte, asta nu e o problema

Rocsi 1

23.01.2016, 21:23

Saru-mana Diuta

Rocsi 1

23.01.2016, 21:23

Camelya, e super idee si cu capsuni, dar nu aveam

Rocsi 1

23.01.2016, 21:25

Cleme, e prima data cand il folosesc si eu, l-am luat din camara, eram curioasa. Cand am desfacut cutia si am vazut ca e ca untul deasupra, primul impuls a fost sa il arunc ...Si cand ma indreptam cu el spre gunoi, am zis sa il las la temperatura camerei sa vad ce se intampla, ca stiam ca in frigider e cam rece. E chiar ok, nu are un gust prea mare de cocos ca sa displaca.

Alexandra Burz 1

23.01.2016, 21:28

Un deliciuuuu

Rocsi 1

23.01.2016, 21:34

Multumesc Alexandra

simona72 1

23.01.2016, 21:37

Foarte frumoasa tarta!! Ma bucur ca ai incercat laptele de cocos, ma bucur cand cineva incearca lucruri noi. Este mult mai bun si sanatos laptele asta decat cel de vaca, dar, na, nu creste la noi...si eu mi-am luat din camara si in plu un borcan cu unt bio de cocos. Il folosesc ca si produs cosmetic, te poti unge cu el ca si o crema pe orice parte din corp. Mama mea foloseste, de la ea am invatat

Rocsi 1

23.01.2016, 21:41

Simona, eu sunt foarte sceptica cand este vorba de noutati, pentru ca imi place sa merg pe clasic. M-am gandit totusi, ca laptele de cocos nu are ce sa fie asa rau, am zis ca fac eu niste clatite ceva, ca sa il probez, dar am ajuns la tarta asta cu el. Chiar mi-a placut, recunosc...Banuiesc ca untul de cocos il poti folosi la dulciuri!

Zamfira 1

23.01.2016, 21:46

Arata fantastic, de zile mari, iar aromele, ce ai combinat acolo...n-am cuvinte sa te laud!!! Te felicit harnicut-o!!!

simona72 1

23.01.2016, 21:47

Rocsi, sunt mai multe feluri de unt, asta e pacat de el sa-l folosesc la dulciuri. Este un borcanel si este scump. De obicei se foloseste in cosmeticale. Unt de gatit de cocos am luat de la un plafar, am prajit chiftele in el si nu se simte nici o aroma dupa gatire. Este mai ieftin si se gaseste la sticla de plastic de 1 litru.

reisnaor_2006 1

23.01.2016, 21:50

o bunatate

Rocsi 1

23.01.2016, 21:58

Melinda, din suflet iti multumesc...Mi-a crescut sufletul pana la cer si inapoi

Rocsi 1

23.01.2016, 21:59

Aha, am inteles Simonel..

Rocsi 1

23.01.2016, 21:59

Multumesc Roxana

Zamfira 1

23.01.2016, 22:06

Pare ca te laud prea tare, dar vorbesc serios!!!

Catalina L 1

23.01.2016, 22:07

excelenta

Bunica 1

23.01.2016, 22:07

O tartă minunată cu gustul ei dulce-acrisor!

-Licurici- 1

23.01.2016, 22:08

Delicioasa! iar combinatia de vis!

Ela68 1

23.01.2016, 22:10

Chiar eram curioasa cum iti iese crema din lapte de cocos . Cred ca este o combinatie reusita, cel putin, pentru mine, umplutura e super.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Minitarta cu visine si caise