Tarta cu visine si frisca

de deyutzky in Dulciuri, 12 Mar 2011 | 4942 vizualizari

 

am tot vazut in ultimul timp la voi tot felul de prajituri cu visine si mi s-a facut o poftaaaa.... iar cum imi plac foarte mult visinele m-am apucat de treaba

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cescuta de zahar
  • 1 cescuta jum de lapte rece
  • jum de cescuta de ulei
  • 1 plic jum de praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr visine din compot

Pt frisca:

  • 1 plic praf de frisca
  • 150 ml lapte rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine si frisca:

Punem intr-un vas ouale, zaharul+cel vanilat, laptele, uleiul si praful de copt....apoi batem cu mixerul.

Dupa ce e gata compozitia o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt dupa care adaugam visinele(fara samburi).

Se lasa la cuptor 35-40min...primele 10 min la foc mare...apoi cca 30 min la foc mic.

Intre timp facem frisca...intr-un vas turnam 150 ml lapte rece + praful de frisca si batem cu mixerul.

Dupa ce scoatem din cuptor, se lasa sa se raceasca, iar cand s-a racit ornam cu frisca. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu nuca si crema caramel