Tarta cu visine si frisca

de deyutzky in Dulciuri, 12 Mar 2011 | 2918 vizualizari

 

am tot vazut in ultimul timp la voi tot felul de prajituri cu visine si mi s-a facut o poftaaaa.... iar cum imi plac foarte mult visinele m-am apucat de treaba

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 cescuta de zahar
  • 1 cescuta jum de lapte rece
  • jum de cescuta de ulei
  • 1 plic jum de praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr visine din compot

Pt frisca:

  • 1 plic praf de frisca
  • 150 ml lapte rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu visine si frisca:

Punem intr-un vas ouale, zaharul+cel vanilat, laptele, uleiul si praful de copt....apoi batem cu mixerul.


Dupa ce e gata compozitia o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt dupa care adaugam visinele(fara samburi).


Se lasa la cuptor 35-40min...primele 10 min la foc mare...apoi cca 30 min la foc mic.


Intre timp facem frisca...intr-un vas turnam 150 ml lapte rece + praful de frisca si batem cu mixerul.


Dupa ce scoatem din cuptor, se lasa sa se raceasca, iar cand s-a racit ornam cu frisca.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu visine si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

elena1988 1

22.03.2011, 08:42

adry88 1

09.06.2011, 15:32

deyutzky 1

30.06.2011, 00:46

multumesc elena
eduard

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Indiene cu frisca