Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Franzela se taie felii, apoi fiecare felie se taie în patru. Amestecăm apa cu zahărul până la dizolvarea completă a zahărului. Când s-a dizolvat tot zahărul, introducem bucățile de pâine în acest sirop pentru câteva secunde, după care le scoatem într-un castron.
În siropul rămas adăugăm mierea, dulceața de vișine și cacao, amestecând bine până la omogenizare. Se adaugă peste pâine și amestecăm ușor cu o lingură. Apoi adăugăm nuca tocată și amestecăm ușor. Se răstoarnă compoziția într-o tavă rotundă unsă cu ulei sau margarină. Se presară nucă de cocos deasupra și se dă la cuptor pentru 30-40 minute la 180 grade C.
Se servește rece. Poftă bună!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult