Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2017 | 262 vizualizari

 

In timp ce pregateam chiflele pentru budinca cu fructe, mi-am zis, ce-ar fi sa incerc si o budinca sarata? Asa ca am pregatit si asa ceva, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor, chiar daca a fost simpla de facut. Calda sau rece, e la fel de buna!

 

INGREDIENTE

  • 300 g chifle
  • 200 g branza framantata
  • 200 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 ou mare de tara
  • sare, piper dupa gust
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata:

Se taie chiflele in cubulete mici.


Intr-un bol, se amesteca smantana, oul, laptele si branza framantata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga chiflele si se amesteca pana se omogenizeaza bine, chiflele absorb bine lichidul.


Se ia un vas de yena rotund si se unge bine cu unt. Se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca. 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.


Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de o rosie, un castravete sau orice altceva preferati.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Daca va place, puteti adauga putin marar in compozitie.

2

Se poate adauga cu 5-10 minute inainte de a scoate din cuptor cascaval ras!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

anca_rm 1

17.07.2017, 10:00

ce culoare frumoasa are , tare buna trebuie sa fi fost budinca ta

Gherca Daniela 1

17.07.2017, 21:58

arata bine si sigur este o bunatate!

kytz 1

18.07.2017, 05:54

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci