Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se amesteca 300g faina cu 50g zahar, se adauga untul rece si se amesteca pana se obtin firimituri. Se adauga oul si 2-3 linguri de zahar, framantand cat mai putin. Aluatul se lasa la frigider 30minute-1 ora.
Se amesteca fructele cu 150g zahar si 4 linguri de amidon alimentar.
Se intinde aluatul, se aseaza in tava de tarta unsa cu unt, se toarna fructele deasupra.
Se amesteca 4 linguri faina cu 2 linguri zahar, 1 lingurita esenta de vanilie, 1/2 lingurita praf de copt si 6 linguri de smantana. Cu ajutorul unei pungi taiate la un colt, se cadrileaza tarta cu acest amestec.
Se coace la foc mic timp de 30 minute ;)
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult