Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod

de Oana in Peste, 18 Apr 2012 | 1696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225g Miez de Lapte Delaco
  • 8 felii de pâine
  • 20 g de unt
  • 150 g file de cod
  • 4 ardei iuți
  • 1/2 căpățână de usuroi
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • sare și piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod:

Încălziți cuptorul la 200˚C. Scurgeți și feliați brânza Miez de Lapte. Tăiați marginile feliilor de pâine, întindeți-le cu un sucitor ungeți-le cu unt topit și puneți-le la cuptor timp de 7 minute la 180˚C.


Puneți fileul de cod în apă, iar când fierbe deja de 4 minute stingeți focul și lăsați-l deoparte. Tăiați usturoiul și sărați-l ușor, adăugați ardeiul tăiat în fășii subțiri, condimentați cu sare și piper.


Preparați tartele punând pe fiecare o lingură de ardei, o jumătate de felie de Miez de Lapte, bucățele de cod (scurs de apă), o altă jumătate de felie de brânză, peste care se presară o jumătate de lingură de ulei de măsline.


reteta advertorial Delaco

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de branza Miez de Lapte cu file de cod" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (7)

iri_iri 1

18.04.2012, 21:18

MotanLaOale 1

18.04.2012, 21:21

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 13:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face Sosul Alfredo pentru paste