Pastrav in suc propriu la cuptor

de cristeena20 in Peste, 6 Iun 2014 | 15150 vizualizari

 

Gustul natur al pastravului impachetat in folie de aluminiu este nemaipomenit. Daca vreti o cina usoara, savuroasa , sanatoasa si rapida va recomand acest pastrav.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • foi de dafin
  • sare , piper

Pentru garnitura: 250 gr cartofi noi albi, unt, putina nucsoara, patrunjel verde

Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav in suc propriu la cuptor:

Pastravul il curatam si apoi il crestam usor cu un cutit. Il saram si piperam cu putin piper alb si il tinem putin la rece sa se intrepatrunda.


Dupa cateva ore pregatim cartofii: ii curatam si ii taiem cuburi sau rondele groase. Ii fierbem in apa cu sare si cand sunt fierti se scurge de apa si adaugam patrunjel verde tocat fin , o bucatica de unt si razuim putina nucsoara. acoperim si saltam cratita cu cartofi sa se amestece, fara sa ii zdrobim.


Pastravii ii asezam pe o folie de aluminiu, stropim cu putin ulei de masline de buna calitate si itnroducem in fiecare cate o frunzulita de dafin. Impachetam fiecare peste individual si ii asezam in tava si ii dam la cuptorul incins pt cca 20 minute, la 180 grade. Scoatem tava si asezam pachetelele pe un platou. Servim alaturi de cartofi , turnam pete peste sosul format in interiorul pachetului si salata.


 

TIPS-URI

1

lasati pestele asa, fara alte condimente si ierburi . Va promit ca veti adora gustul care se formeaza...

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav in suc propriu la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

simona72 1

07.06.2014, 09:39

Foarte bun! Ador pestele...

laura_n 1

07.06.2014, 10:55

biig like!

cristeena20 1

07.06.2014, 12:05

Multumesc frumos!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Păstrăv la cuptor în folie