Pastrav la gratar

de mihaelar63 in Pastrav, 12 Sep 2021 | 488 vizualizari

 

 
    ,,Mandru mi-s Bucataras "- ,,Retete de suflet "
Sezon de toamna, sezon de pus pe iarna. Am fost la gradina sa coacem vinete. Timp prea putin de gatit si altceva sau de pierdut vremea. O idee foarte buna a fost pastravul la gratar. L-am condimentat de acasa si l-am servit cu mare pofta preparat la gratar !!!

 

INGREDIENTE

  • 1 patrav mare [700 gr ]
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • 2 catei usturoi
  • 2 lamii
  • 4 linguri ulei masline
  • sare
  • rosii cherry
  • ardei iuti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav la gratar:

  1. Pastravul mare l-am curatat si spalat.
  2. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, zeama de la o lamaie si cu putin ulei de masline.
  3. Cu acest amestec se ung bucatile de peste pe ambele parti.
  4. La sfarsit se condimenteaza cu piper amestecat cu coaja de lamaie.
  5. Am impachetat frumos pestele in folie alimentara si l-am dus la gradina.
  6. Sotul a copt pestele la gratar.
  7. La servire am pus alaturi cealalta lamaie .
  8. Am servit alaturi de ardei si rosioare gasite in gradina.
  9.  Cine nu a condus, s-a racorit cu o bere rece de calitate . Celalalt ....
  10.  Dupa munca si rasplata !!! :d
  11. Ne-am bucurat de o masa simpla dar de calitate si deosebit de savuroasa !!!

TIPS-URI

1

La decor puteti folosi diverse flori. Asta cu conditia sa fie comestibile.

2

Eu am folosit galbenele. Acum scriind, mi-am amintit ca am vazut oreteta unde erau stropite cu ulei, prajite si apoi presarate crocante pe preparatele de carne sau salate !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav la gratar" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

Gem de gutui la slow cooker Crock Pot

pe 24.10 la 20:44

Paine cu cartofi coapta la vasul din ceramica Crock Pot

pe 24.10 la 20:02

Paste cu sunculita si oua

pe 24.10 la 19:31

RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume in stil chinezesc