Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Am gatit pastravul ieri seara impreuna cu un prieten vechi din orasul meu natal. Mai exact...el a prajit pestele si eu am facut salata...l-am mincat stropit cu un vinisor portughez alb...
Hmmmm ........A iestit f. gustos si m.am gindit sa vi-l prezint si voua.
Am pregatit pestele curatindu-l si taindu-i capul si coada. L-am spalat in apa cu lamiie si l-am uscat cu un servet de hirtie. Apoi l-am frecat cu sare , piper si cimbru uscat si l-am lasat un pic sa fie patruns de mirodenii, dupa care l-am uns cu ulei si l-am lasat o ora la rece.
Am curatat si maruntit ceapa, usturoiul si morcovul si am taiat ardeii fisii.
in uleiul fierbinte am prajit citeva seminte de mustar, am adaugat ceapa , usturoiul, morcovul si ardeii iar cind s-au rumenit le-am scos pe o tava preincalzita in cuptor.
In acelasi ulei am fript prima data la foc iute -pe o parte -pastravul, am pus capacul si am redus focul, dupa 3-4 minute l-am intors si l-am fript pe cealalta parte. In total 10-15 minute. L-am stins cu un pahar de vin.
Am aranjat pe peste legumele deja rumenite si l-am mincat cu pofta cu salata din ingredientele descrise.
Puteti face si o garnitura de cartofi cu rozmarin.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult