Tarta din branza de vaci cu bezea

de mamaieelena in Prajituri, 23 Oct 2011 | 1864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.branza dulce
  • 2-3 linguri cu zahar
  • 1 fiola cu esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • razatura de la o lamaie
  • 50 gr. stafide muiate in alcool(50ml alcool)
  • 3-4 oua
  • 1lingura si jumatate cu gris

aluat pt tarta:

  • 100 gr smantana
  • 1 ou
  • 200 gr.margarina
  • 1 lingura cu zahar pudra
  • faina 300-350 gr

bezea:

  • 6 albusuri
  • 6 linguri cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din branza de vaci cu bezea:

Se pregateste aluatul pentru tarta si se da la rece,intre timp pregatim branza intr-un castron astfel:branza,ouale,zaharul,razatura de lamaie,vanilia,sare, stafidele inmuiate in alcool ,se va folosi si alcoolul.


Grisul si se amesteca bine. Intr-o forma rotunda am intins cu mana aluatul si am pus la cuptorul preincalzit la 180-200 grade .


Se tine pana la coacere si apoi se rastoarna toata branza in tarta se da iar la cuptor pana la coacerea acesteia .Cand este aproape gata se bat albusurile cu un pic de zeama de lamaie,spuma tare apoi se adauga zaharul cand este bine batut albusul se va scoate din cuptor tarta gata facuta si se pune bezeaua pe deasupra si se da iar la cuptor pentru maxim 15 minute.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din branza de vaci cu bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

25.10.2011, 01:41

multumesc MotanLaOale

MIUTA 1

28.10.2011, 15:13

Excelent arata super bine

Bucataras Medi 1

29.10.2011, 16:55

ce frumoasa ,ce gustoasa...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu afine