Tarta din branza de vaci cu bezea

de mamaieelena in Prajituri, 23 Oct 2011 | 1962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr.branza dulce
  • 2-3 linguri cu zahar
  • 1 fiola cu esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • razatura de la o lamaie
  • 50 gr. stafide muiate in alcool(50ml alcool)
  • 3-4 oua
  • 1lingura si jumatate cu gris

aluat pt tarta:

  • 100 gr smantana
  • 1 ou
  • 200 gr.margarina
  • 1 lingura cu zahar pudra
  • faina 300-350 gr

bezea:

  • 6 albusuri
  • 6 linguri cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta din branza de vaci cu bezea:

Se pregateste aluatul pentru tarta si se da la rece,intre timp pregatim branza intr-un castron astfel:branza,ouale,zaharul,razatura de lamaie,vanilia,sare, stafidele inmuiate in alcool ,se va folosi si alcoolul.


Grisul si se amesteca bine. Intr-o forma rotunda am intins cu mana aluatul si am pus la cuptorul preincalzit la 180-200 grade .


Se tine pana la coacere si apoi se rastoarna toata branza in tarta se da iar la cuptor pana la coacerea acesteia .Cand este aproape gata se bat albusurile cu un pic de zeama de lamaie,spuma tare apoi se adauga zaharul cand este bine batut albusul se va scoate din cuptor tarta gata facuta si se pune bezeaua pe deasupra si se da iar la cuptor pentru maxim 15 minute.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta din branza de vaci cu bezea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mamaieelena 1

25.10.2011, 01:41

multumesc MotanLaOale

MIUTA 1

28.10.2011, 15:13

Excelent arata super bine

Bucataras Medi 1

29.10.2011, 16:55

ce frumoasa ,ce gustoasa...............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake + Brownie = ??