Tarta foietaj cu branzeturi si chimen

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2014 | 3866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 100 gr. branza telemea
  • 6 felii ementaler
  • 1 albus
  • 150 gr. cascaval ras
  • 20 gr. seminte de susan
  • 1/2 lingurita fulgi de chili
  • 1 lingurita seminte de chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta foietaj cu branzeturi si chimen:

Aluatul dezghetat, la temperatura camerei se intinde in tava pe hartie de copt.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Ungem aluatul cu albus, asezam feliile de cascaval, taiem bucatele de branza telemea, presaram cascaval ras, seminte de chimen si de susan si fulgi de chili.


Dam tava la cuptor pentru 35 minute, pana se rumeneste frumos.


Scoatem tarta din cuptor, portionam si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta foietaj cu branzeturi si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

27.07.2014, 11:54

MOKUSKA 1

28.07.2014, 07:24

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte din cartofi cu peste, pasta de branza si sos de iaurt