Tarta omleta de prepelita

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2012 | 2078 vizualizari

 

Tartele sarate sunt preferatele familiei. Cred ca deja ati observat asta.
Aceste tarte sunt de mare efect, sunt delicioase si se fac foarte repede!
Indiferent ce umplutura le fac, se termina rapid din farfurii.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 100 g sunca de casa afumata
  • 250 g salam uscat
  • 3 fire ceapa verde
  • 21 oua prepelita
  • 200 ml smantana
  • 150 g cas oaie
  • 20 buc mini Mozzarella
  • 200 g cascaval Gouda
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta omleta de prepelita:

Sunca si salamul le taiem felii subtiri.


Ceapa verde o curatam, o taiem marunt si o calim in putin unt.


Ungem cu unt o forma rotunda de 40 cm diametru , asezam o foaie de aluat pe fundul tavii si 1-2 cm din aluat sa acopere peretii laterali ai formei.Intepam cu furculita aluatul, din loc in loc.


Ceapa verde sotata o asezam pe aluatul din tava, presaram peste ea sunca si salamul taiate.


Intr-in bol mai mare spargem 14 oute pe care le batem bine cu smantana , cu casul de oaie razuit si cu 13 mini mozzarella. Asezonam si rasturnam compozitia peste salamul din tava.


Deasupra radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari.


Deasupra spargem celelalte 7 oute si le asezam din loc in loc, intercalate cu cele 7 mini mozzarella ramase.


Ornam cu putin ardei gras rosu si cu frunze de ceapa verde.


Dam la cuptorul dinainte incalzit la 160 de grade pentru aproximativ o ora pina cand deasupra se face o crusta aramie si ouale sunt coapte si mozarela topita.


Se serveste asa calda, taiata in portii.


Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Daca va ramane , a doua zi se poate reincalzi.

2

Se poate pune , cu incredere si la pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta omleta de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Sim0na 1

02.05.2012, 17:50

Ce minunat arata...

jolygina 1

02.05.2012, 23:45

bun

Toamna07 1

05.05.2012, 14:10

Asta da !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu sunca si legume