Tarta rapida cu carne si praz

de Constelatialeu in Porc, 2 Feb 2020 | 636 vizualizari

 

Nevasta am sosit de la ( oaste) pescuit, ai si tu ceva de haleala....pestele nu a tras nici macar lacaramida ( sper ca stiti bancul cu caramida si pescuitul)......deci am incropit ceva rapid , pescarul era obosit si flamand...peste mancam mai cand o trage.....:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat foitaj de la Lidl
  • 460 g carne tocata din pulpa de porc
  • 2 bucati praz cca 120 g
  • 2 linguri de amestec rosii cu ardei home made
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 50 g cascaval taiat cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu carne si praz:

Mai intai pregatim umplutura: taiem marunt prazul si-l punem la calit cu o ligura de ulei, adaugam si carnea tocata, presaram sare si piper si lasam sa se caleasca cca 20 min, apoi adaugam amestecul de rosii cu ardei si mai lasam cca 15 min, apoi scoatem umplutura din tuci avand grija sa lasam sa se scurga zeama existenta.


Punem umplutura intr-un castron si o lasam sa se raceasca, apoi adaugam oul, parmezanul ras si cascavalul taiat cubulete, omogenizam bine.


Intr-o forma ceramica cu diametrul de 26 cm asezam aluatul foitaj, dupa ce am uns cu ulei forma, surplusul de aluat il taiem si-l folosim dupa ce pumen umplutura. Din fasioarele de aluat am format um melc, am presat un pic melcul din aluat sa faca priza cu umplutura si am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru cca 30 min. Se serveste ata calda cat si rece, e la fel de buna. Sa aveti pofta...nu de peste ca nu a muscat momeala...:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu carne si praz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

02.02.2020, 22:10

Daca-i cu carne , vreau si eu

lucy2002 1

03.02.2020, 07:34

Imi place foarte mult !

dantes 1

03.02.2020, 10:00

Gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Tabita _

11882 puncte

mihaelar63

10730 puncte

oanapl

9685 puncte

Rocsi

7318 puncte

Constelatialeu

6755 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de miel reteta la ceaun
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de avocado cu ton

de Lau 9

ieri la 21:54

Prajitura cu crema de portocale de post

de Rocsi 9

ieri la 20:28

Cartofi Duchesse, cu branza sarata

de RODIMUR 7

ieri la 12:42

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate