Tarta rapida cu crema alba de frisca

de rivka in Prajituri, 18 Ian 2010 | 4453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un blat de tarta
  • jumatate de l lapte
  • 250 ml frisca lichida
  • 100 gr unt
  • 200 grame ciocolata alba crispy
  • un plic budinca de vanilie la rece
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • nuca de cocos pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu crema alba de frisca:

Se pune laptele la foc impreuna cu ciocolata,untul si zaharul vanilat pana la fierbere.Se lasa sa se raceasca complet.


Se aduga praful de budinca de vanilie si se mixeaza, apoi frisca lichida si se mixeaza pana obtinem o crema fina.


Se umple blatul de tarta cu crema obtinuta se stropeste cu cocos din belsug si se da la rece cel putin 1 ora inainte de a fii taiat.


Blatul se repara dupa reteta postata de miha http://www.bucataras.ro/retete/2086/tarta-cu-ciocolata.html


aici: , eu l-am cumparat gata facut(am constatat ca e bun si ies mai ieftin asa daca il cumpar gata facut).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu crema alba de frisca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

danygospodina 1

19.01.2010, 15:18

Ce minunat, arata ca praji "nefacuta" a lui Gaby. Puteai sa o ornezi cu un fluturas!

Teo 1

19.01.2010, 21:02

of, offff ,''imi lasa gura,apa'' !

ionix 1

27.01.2010, 13:42

100% praji' asta mi-ar placea la nebunie... mie-mi place la nebunie vanilia... praji cu vanilie sau aroma de frisca sunt preferatele mele... dupa ele, vin alea cu cioco la favorite cu ea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu pere si mere