Tarta rapida cu fructe de padure

de Tabita _ in Dulciuri, 12 Iun 2013 | 4215 vizualizari

 

Am pregatit rapid aceasta tarta pentru niste prieteni. E o idee buna cand esti pe fuga si vrei sa faci ceva dulce. Ideea retetei: Roza.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tatra(tort) din comert

Crema:

  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri zahar

Gelatina:

  • 1 pachet de gelatina (Tort Gelee)
  • 240 ml apa rece
  • 2 linguri zahar

Ornat:

  • fructe de padure congelate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu fructe de padure:

Fructele de padure se decongeleaza si se sterg.


Intr-o oala mica se pune praful de budinca, zaharul si putin lapte. Se amesteca bine pana dispar cocoloasele. Se toarna restul de lapte si se pune la foc mediu si se amesteca continuu pana se ingroasa.


Se toarna budinca peste blat si se niveleaza.


Se decoreaza imediat cu fructe pana sa se intareasca budinca.


Intr-o oala se pune gelatina, zaharul si se amesteca bine. Se pune oala pe foc mediu. La inceput va avea un aspect tulbure. Se amesteca pana cand lichidul devine limpede. Se ia de pe foc si se lasa cateva minute sa se racoreasca, apoi se toarna peste fructe, astfel incat totul sa fie acoperit de gelatina pentru a se pastra aspectul proaspat.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se poate orna dupa prefetinta.

2

Se poate servi cu frisca batuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Tabita _ 1

12.06.2013, 20:27

Cu mare drag te-as servi Mirela, dar nu mai am.

Rocsi 1

12.06.2013, 20:42

Ma servesc si eu

Tabita _ 1

12.06.2013, 21:47

Cu drag, Rocsi.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

7885 puncte

MotanLaOale

6960 puncte

mirela0911

6616 puncte

Tabita _

6518 puncte

mihaelar63

5432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert brownie cheesecake
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Tarta alsaciana cu mere