Tarta rapida cu fructe de padure

de - TABITA - in Dulciuri, 12 Iun 2013 | 3592 vizualizari

 

Am pregatit rapid aceasta tarta pentru niste prieteni. E o idee buna cand esti pe fuga si vrei sa faci ceva dulce. Ideea retetei: Roza.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tatra(tort) din comert

Crema:

  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri zahar

Gelatina:

  • 1 pachet de gelatina (Tort Gelee)
  • 240 ml apa rece
  • 2 linguri zahar

Ornat:

  • fructe de padure congelate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta rapida cu fructe de padure:

Fructele de padure se decongeleaza si se sterg.


Intr-o oala mica se pune praful de budinca, zaharul si putin lapte. Se amesteca bine pana dispar cocoloasele. Se toarna restul de lapte si se pune la foc mediu si se amesteca continuu pana se ingroasa.


Se toarna budinca peste blat si se niveleaza.


Se decoreaza imediat cu fructe pana sa se intareasca budinca.


Intr-o oala se pune gelatina, zaharul si se amesteca bine. Se pune oala pe foc mediu. La inceput va avea un aspect tulbure. Se amesteca pana cand lichidul devine limpede. Se ia de pe foc si se lasa cateva minute sa se racoreasca, apoi se toarna peste fructe, astfel incat totul sa fie acoperit de gelatina pentru a se pastra aspectul proaspat.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Se poate orna dupa prefetinta.

2

Se poate servi cu frisca batuta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta rapida cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

- TABITA - 1

12.06.2013, 20:27

Cu mare drag te-as servi Mirela, dar nu mai am.

Rocsi 1

12.06.2013, 20:42

Ma servesc si eu

- TABITA - 1

12.06.2013, 21:47

Cu drag, Rocsi.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu prune si branza de vaci