Tartă rustică cu brânză de vaci și broccoli

de Rita Ilies in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2015 | 2527 vizualizari

COMENTARII (13)

Adele 1

27.03.2015, 16:32

Arata demential

Bya Ralu 1

27.03.2015, 16:36

ce bine arata sunshine

Gherca Daniela 1

27.03.2015, 16:43

mmm ce bunatate!

Rita Ilies 1

27.03.2015, 17:06

Merci, fetelor!

MotanLaOale 1

27.03.2015, 18:44

Mai putin brocoli

Rita Ilies 1

27.03.2015, 18:47

Nu se poate, Țițu! Brocolli is good!

MotanLaOale 1

27.03.2015, 19:56

Nu prea place )

Constelatialeu 1

27.03.2015, 20:00

Fara brocoloase,ca fac urticarii...

Lau 1

27.03.2015, 20:25

Rita Ilies 1

27.03.2015, 20:39

Băiiiiii, dar ce figuriiiiiiiiiiiiiiiiii! Înlocuiți broccoli cu varză de bruxelles. Nah.

gaby_duceag 1

27.03.2015, 21:28

minunata!!!
eu ador broccoli, imi place si crud

Rita Ilies 1

27.03.2015, 21:37

Și mie, Gabi!

Catalina L 1

27.03.2015, 22:57

e buna tare

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza si cartofi