Tarta sarata cu branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2010 | 9787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de foietaj
  • 150 g telemea de vaca
  • 250 g cascaval
  • 100 g kaizer
  • 4 oua
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri cu faina
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 1 praf de copt
  • unt cat o nuca
  • 1 legatura marar
  • o mana de rosii cherry
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta sarata cu branza:

Preparam umplutura pentru tarta :radem telemeaua , jumatate din cantitatea de cascaval si apoi punem intr-un vas unde adaugam smantana ,2 oua,faina,mararul si praful de copt stins in putina zeama de lamaie.Amestecam bine si daca este cazul saram.


Ungem o tava rotunda de tarta cu unt , intindem foaia astfle incat aluatul sa acopere si peretii formei , punem kaizerul taiat fasiute si cealalta jumatate de cascaval taiat cubulete.Deasupra punem amestecul de mai sus.Batem cele 2 oua ramase cu 1/2 lingura de faina si turnam deasupra.Decoram cu rosii cherry si dam la cuptor circa 40-45 min.


Se poate servi atat calda cat si rece.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta sarata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 20:28

iar ai aparut gaby?

marianascarlat 1

29.09.2010, 08:06

N-am stiut ce bunatate ai preparat, ca treceam pe la tine.

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 09:46

Mari, ma bucura vizita ta , te mai astept............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Inele de ceapa pane