Tarta si mini tarte cu ciocolata si dulceata.

de Adele in Prajituri, 21 Sep 2014 | 1327 vizualizari

 

Am pregatit aluatul dupa minunata reteta a Timei : http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-baza-pentru-tarte-dulci-58823.html :X

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 120 gr unt.
  • 250 gr faina.
  • 2 linguri zahar.
  • 1 ou.
  • 1 varf de sare.
  • 1 varf bicarbonat.
  • 1 lingura zeama de lamaie.
  • 1 esenta de vanilie.
  • Crema de ciocolata 300 gr.
  • Dulceata de cirese 150 gr.
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta si mini tarte cu ciocolata si dulceata.:

Se freaca untul cu zahar si sare,dupa care se adauga oul batut cu vanilia si bicarbonatul stans in zeama de lamaie,dupa care se adauga trepatat faina (cam jumatate ) si se amesteca,se ia compozitia si se pune pe masa de lucru ,se adauga cealalta faina si se framanat aluatul.Se da la rece macar 30 de minute.


Pentru mini tarte: se ia jumatate din alaut si se intinde o foaie destul de subtire ,cu un pahar se fac cercuri si se aseaza in forme dupa care cu mana se fixeaza bine ,cu furculita se fac gauri .Se dau la cuptor la 180° pentru 20 minute.


Cand sunt gata si se racesc bine le umplem cu crema de ciocolata.


Pentru tarta: Se ia aluatul ramas se intinde o foaie dupa forma tavii si se aseaza direct in tava,se pune dulceata de cirese,se pun fasii subtiri deasupra si se da la cuptor pentru 15 minute la 180°.


Se pot pudra cu zahar.

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice tip de dulceata/gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta si mini tarte cu ciocolata si dulceata." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Adele 1

22.09.2014, 14:25

Criss

anca_rm 1

22.09.2014, 14:35

Adele 1

22.09.2014, 15:07

Anca

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere

de oanapl 6

ieri la 23:37

Tarta cu prune și branza

de oanapl 6

ieri la 23:29

Garnitura de varza cu fasole

de xana 5

ieri la 16:34

Tort cu frisca si fructe

de xana 5

ieri la 15:04

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata