Tarta umeda cu mere

de lilik in Prajituri, 13 Apr 2011 | 5721 vizualizari

 

poate suna ciudat dar este delicioasa,este delicata si aromata, perfecta....

 

INGREDIENTE

  • 3 mere
  • 100 gr unt
  • 120 gr zahar
  • 170-180 gr faina
  • 1 lamaie(coaja si sucul)
  • 3 oua
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • suc proaspat de portocala(de la 2 portocale de marime potrivita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta umeda cu mere:

Curatam merele si le taiem feliute subtiri,apoi le stoarcem deasupra sucul de lamaie.


Separat frecam untul cu zaharul pana devine o crema moale,apoi adaugam coaja de lamaie si ouale cate unul pe rand(amestecam pe fiecare in parte),dupa care punem 3-4 linguri suc de portocala,faina cernuta si praful de copt.


Amestecam totul si la sfarsit punem merele.punem compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata cu faina si dam la cuptorul incins la 180°pt 15 minute apoi dam cuptorul la 160° si mai lasam inca 25-30 de minute.


Facem testul cu scobitoarea pt a fi siguri.


Cand e coapta stingem cuptorul si punem pe toata suprafata tartei restul de suc de portocale si mai lasam 5-10 minute in cuptorul stins.


Presaram zahar pudra si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta umeda cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

15.04.2011, 16:00

lilik 1

17.04.2011, 20:01

va multumesc frumos tuturor

adry88 1

07.05.2011, 13:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Kinder Bueno
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

ieri la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

ieri la 18:35

Tortellini cu carne si legume

ieri la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

ieri la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere si caramel