Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci

de Ina in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2017 | 5450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cosulete pentru tarte aperitiv

Pasta de ciuperci:

  • o conserva cu ciuperci
  • 3 linguri maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci:

Cele 6 cosulete pentru tarte le pregatim cum am explicat aici .

Pasta de ciuperci:

Punem ingredientele intr-un blender si pasam pentru a obtine o pasta omogena . Cu ajutorul unui posh umplem minitartele aperitiv si le decoram cu somon afumat, felii de masline si frunze de patrunjel verde.

TIPS-URI

1

Tenta de verde din fotografii este data de avocado. Imi ramasese putina pasta de avocado si-am combinat-o cu cea de ciuperci direct in posh.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte aperitiv cu pasta de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

laura_n 1

02.01.2017, 18:12

Si eu as vrea niste forme mai mici, dar na... ))

Ina 1

02.01.2017, 19:56

Laura, asa as scrie ceva... dar nu pot, ca e in joc reteta mea )) Ramai tu cu ce-ai vazut la Viena )

miki_a 1

07.01.2017, 12:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci, sunca si castraveti murati