Tarte cu sunca si mozzarella

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2010 | 6728 vizualizari

 

ceva gustos pentru pitici si de ce nu si pentru cei mari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 15 g drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 230 ml apa
  • 70 ml ulei
  • sunca de pui 250g
  • branza 250g
  • mozzarella 100g
  • ardei rosu si verde
  • 20 masline fara samburi negre
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu sunca si mozzarella:

se framanta aluatul din faina ,apa,ulei,sare si drojdie si se lasa la dospit

Cand aluatul e dospit se intinde foaie subtire cu sucitorul apoi se taie cu un pahar sau o forma de floare si se pune in forme de mini pizza sau medelene unse cu putin ulei

se pune sunca taiata cubulete , branza  si maslinele taiate si se amesteca bine apoi se pun peste alut in forma si se da tava la cuptor.

Daca aveti si ajutoare merge si mai rapid ,in cazul meu se vede

Se da tava la cuptor pentru aproximativ 15-20 minute.

se servesc atat calde cat si reci,sant foarte bune, asa am primit verdictul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Ina 1

01.07.2010, 20:01

Niciodata nu-i tarziu...

Rocsi 1

01.07.2010, 22:11

eu prefer sa se schimbe moda putin...sa se mai fiarba SI ei langa oale

adry88 1

03.06.2011, 21:01

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de sunca cu salata de cruditati