Tarte cu sunca si mozzarella

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2010 | 4114 vizualizari

 

ceva gustos pentru pitici si de ce nu si pentru cei mari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 15 g drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 230 ml apa
  • 70 ml ulei
  • sunca de pui 250g
  • branza 250g
  • mozzarella 100g
  • ardei rosu si verde
  • 20 masline fara samburi negre
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu sunca si mozzarella:

se framanta aluatul din faina ,apa,ulei,sare si drojdie si se lasa la dospit


Cand aluatul e dospit se intinde foaie subtire cu sucitorul apoi se taie cu un pahar sau o forma de floare si se pune in forme de mini pizza sau medelene unse cu putin ulei


se pune sunca taiata cubulete , branza si maslinele taiate si se amesteca bine apoi se pun peste alut in forma si se da tava la cuptor.


Daca aveti si ajutoare merge si mai rapid ,in cazul meu se vede


Se da tava la cuptor pentru aproximativ 15-20 minute.


se servesc atat calde cat si reci,sant foarte bune, asa am primit verdictul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Ina 1

01.07.2010, 20:01

Niciodata nu-i tarziu...

Rocsi 1

01.07.2010, 22:11

eu prefer sa se schimbe moda putin...sa se mai fiarba SI ei langa oale

adry88 1

03.06.2011, 21:01

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata