Tarte cu sunca si mozzarella

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2010 | 6686 vizualizari

 

ceva gustos pentru pitici si de ce nu si pentru cei mari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 15 g drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 230 ml apa
  • 70 ml ulei
  • sunca de pui 250g
  • branza 250g
  • mozzarella 100g
  • ardei rosu si verde
  • 20 masline fara samburi negre
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu sunca si mozzarella:

se framanta aluatul din faina ,apa,ulei,sare si drojdie si se lasa la dospit

Cand aluatul e dospit se intinde foaie subtire cu sucitorul apoi se taie cu un pahar sau o forma de floare si se pune in forme de mini pizza sau medelene unse cu putin ulei

se pune sunca taiata cubulete , branza  si maslinele taiate si se amesteca bine apoi se pun peste alut in forma si se da tava la cuptor.

Daca aveti si ajutoare merge si mai rapid ,in cazul meu se vede

Se da tava la cuptor pentru aproximativ 15-20 minute.

se servesc atat calde cat si reci,sant foarte bune, asa am primit verdictul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

Ina 1

01.07.2010, 20:01

Niciodata nu-i tarziu...

Rocsi 1

01.07.2010, 22:11

eu prefer sa se schimbe moda putin...sa se mai fiarba SI ei langa oale

adry88 1

03.06.2011, 21:01

o bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Slanina cu boia