Briose cu ton si varza de bruxelles

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2015 | 1170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 3 oua
  • 200 g cascaval ras
  • 80 ml ulei
  • 1 conserva mica ton in ulei
  • 1 praf de copt
  • marar uscat
  • sare
  • piper macinat
  • 12 buc varza de bruxelles
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ton si varza de bruxelles:

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles. Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs.


Punem ouale intr-un vas, le amestecam cu un praf de sare si apoi le batem cu telul. Adaugam pe rand laptele, cascavalul si uleiul. Amestecam. Adaugam si tonul (eu nu l-am scurs) apoi faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt. Condimentam dupa gust cu sare si piper.


Tapetam formele de briose cu hartii pentru briose si le umplem pe jumatate. Adaugam in fiecare cate o varza de bruxelles si acoperim apoi cu compozitia de ton. Preincalzim cuptorul si apoi dam la cuptor la 180 grade timp de circa 20 min.


Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca ,le scoatem din forma si apoi.....pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ton si varza de bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

_Alina_ 1

21.01.2015, 08:59

mirela0911 1

21.01.2015, 13:21

Ce dragute!

Panacris 1

16.02.2015, 08:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec Aperitiv